REGENTONPROJECT VALBURG

Valburg en de Regenton Mei 2022

 

Dank je wel voor jouw interesse in dit project. Een groen initiatief voor Valburg, Eimeren en Homoet. Regenwater opvangen en gebruiken in eigen tuin is een prachtige ondersteuning voor de Aarde. Het bespaard een enorme hoeveelheid gezuiverd drinkwater. Een project om gezamenlijk bij te dragen aan gezondere tuinen, omgeving en het bewuster gebruiken van water.

Hoe is het initiatief ontstaan?

Inmiddels alweer heel wat jaar geleden plaatsten wij 2 regentonnen in de achtertuin. Hiermee kunnen we ruim 600 liter regenwater opvangen. Het gebruik hiervan in eigen tuin en huis geeft zoveel plezier. Dit is voor mij een enorme inspiratiebron voor het initiatief.

De regenton en wat heb je hiervoor nodig?

Iedere tuin is anders en heeft andere mogelijkheden. Als deelnemer maak je zelf een keuze uit de regenton en toebehoren passend bij jouw tuin en de plek waar je ‘m neer wilt zetten. Onder de regenton is EEN STANDAARD nodig om de regenton op te zetten zodat deze op goede hoogte staat om de gieter makkelijk onder het kraantje van de regenton te plaatsen. Je kunt deze standaard ook zelf maken van stenen of stoeptegels. EEN AANSLUITSET zorgt ervoor dat het regenwater via de regenpijp in de waterton terecht komt.

 

Leverancier-Ingangsdatum-Kortingspercentage

Dit project is in samenwerking met de Welkoop in Elst. Dit is de locatie waar je de regentonnen kunt bekijken en kopen. Deze is lokaal en dichtbij en als er vragen zijn over de aanschaf van de regenton en/of de toebehoren dan helpen de medewerkers van de Welkoop in Elst graag.

De actie loopt van 1 mei t/m 31 mei 2022

De korting die gegeven wordt geldt voor alle KUNSTSTOF regentonnen die door Welkoop Elst aangeboden worden. Op alle regentonnen geldt voor deze actie een korting van 20% inclusief benodigdheden.

Waar kun je de regentonnen bekijken?

Via de bijgevoegde link op deze pagina kun je de collectie regentonnen en toebehoren bekijken waaruit je kunt kiezen.

Deelname formulier

Om deel te nemen dien je een formulier in te vullen wat je hieronder kunt downloaden. Dit formulier, volledig ingevuld, dient ingeleverd te worden bij de kassa als je de regenton gaat kopen en afrekenen. Het formulier is het bewijs dat je inwoner bent van Valburg – Eimeren – Homoet en is tevens de bon die ervoor zorgt dat ze bij de kassa de korting verrekenen.

Note: De bonnen worden ingenomen en zorgvuldig bewaard. Aan het einde van de actie worden alle bonnen geteld en daarna vernietigd. Ze gelden als alleen als deelname en kortingsbewijs en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Nog even alles op een rijtje

  • Het is een lokaal en groen initiatief voor inwoners van Valburg – Eimeren – Homoet
  • 1 Regenton per huishouden
  • De ondersteuner van dit initiatief is Welkoop ELST (Overbetuwe)
  • Het initiatief geldt voor de KUNSTSTOF regentonnen collectie 
  • Korting 20% op aanschaf regenton én toebehoren zoals hierboven vernoemd (vulsysteem en standaard)
  • Korting geldt alleen met volledig ingevuld deelname formulier
  • Bedrag kan worden bijgeschreven op Welkoop klantenpas. Indien men nog niet in het bezit is van een klantenpas is er de mogelijkheid deze bij de kassa te verkrijgen, dat is een vrije keus
  • Waterton dient zelf mee naar huis genomen te worden. Levering Welkoop zit niet bij de actie!

 Regenton project loopt van 1 mei

1 mei t/m 31 mei 2022

Wij hebben enorm veel plezier ervaren bij het bedenken, samenwerken en uitvoeren van dit initiatief. Wij wensen eenieder die deelneemt heel veel plezier met de aanschaf en gebruik van de regenton en dat alle deelnemers naar eerlijkheid bonnen invullen en deelnemen.

Dit project is een samenwerking van de volgende partners